MEGA-KOPALNICA bo letos nemoteno poslovala še do 23.12.2019. Poslovali pa bomo tudi še na dan 30.12.2019, nato pa bo v prihodnjem letu pričela s poslovanjem 6.1.2020.

V okviru navedenega delovnega časa bo mogoče prevzemati/odpošiljati blago. Vsem skupaj želimo SREČNO novo leto 2020!

POMEMBNO OBVESTILO GLEDE KORONAVIRUSA!

POMEMBNO OBVESTILO

Glede na trenutno stanje z virusno okužbo in uradnih vladnih odredb je naše poslovanje delno okrnjeno, vendar vseeno poteka. Smo spletna trgovina, ter tako lahko poslujemo praktično »brez-stično«.

Priča smo začasnem zapiranju tovarn, omejevanju transporta, pa vendar se trudimo, da bi se držali dogovorjenih dobavnih rokov. Se pa zna zgoditi, vsled zgoraj opisanim težavam, da se lahko dobavi roki tudi močno zavlečejo – tu vas prosimo za razumevanje. Smo pa vam vedno preko elektronske pošte na razpolago, za tekoče obveščanje glede predvidenih dobav.

Naročila, pogovori, svetovanje, vse poteka nemoteno preko elektronske pošte. Spremembe so le pri pošiljanju/prevzemanju blaga. Odločili smo se, da zaradi ne-obremenjevanja pošte, ter s tem poveznimi osebni stiki, blaga do nadaljnjega, če resni ne potrebno, ne bi pošiljali po pošti. Osebni prevzem pa bo omogočen na sledeči način:

  • pisno po elektronski pošti najavite najmanj delovni dan vnaprej, točen datum in tudi TOČNO uro (+/- 5 min!) načrtovanega prevzema;
  • po elektronski pošti vam potrdimo ta termin oz. predlagamo drugega;
  • pred prevzemom mora biti vsa kupnina na našem tekočem računu;
  • nato na dogovorjeni termin pridete na Slovenčevo 97, Lj. (vhod mimo gradbenih strojev, table MOJA KOPALNICA, MAVI,…) in nas izpred objekta pokličete;
  • blago vas bo čakalo pripravljeno za vaš prevzem na paleti, naš trgovec pri prevzemu ne bo navzoč, blago si naložite sami;
  • podpišete priloženo dobavnico in jo odložite na za-to pripravljeno mesto;
  • račun za prevzeto blago prejmete naknadno po elektronski pošti.

Pri prevzemu so torej upoštevana vas potrebna varnostna opozorila in ukrepi.

Če res ne gre drugače, lahko blago tudi pošljemo. Vendar izključno preko SŽ express, tam pa nastopijo dodatni stroški pakiranja, hkrati pa obstaja riziko loma oz. poškodb. Tako svetujemo osebni prevzem, dokler bo pač mogoč.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vam želimo, da ostanete zdravi!

MEGA-KOPALNICA
Sento d.o.o.

NEKATERI PROIZVAJALCI SO OZ. BODO V PRIHODNJIH DNEH PODRAŽILI OZ. SPREMENILI SVOJE IZDELKE. GRE ZA PROIZVAJALCE: GORHE, HANSGROHE, GEBERIT, KOLPA... V ČASU STROGIH VARNOSTNIH UKREPOV IN PANDEMIJE SE TRUDIMO, DA BI ČIM PREJ TUDI MI AŽURIRALI SVOJ SPLETNI KATALOG. A ŽAL PRIHAJA DO VELIKIH ZAMUD, SAJ ENOSTAVNO NE MOREMO V TEH ČASIH USKLADITI VSEH ARTIKLOV/CEN. PREVELIKA KOLIČINA PODATKOV, TER STROGI RESTRIKTIVNI UKREPI IN SKRB ZA NAŠE ZDRAVJE POVZROČAJO ZAMUDE PRI UREJANJU KATALOGA IN CEN. ZA TO SE VAM OPRAVIČUJEMO. PIŠITE NAM ZA KATERE IZDELKE SE ZANIMATE IN POSREDOVALI VAM BOMO AKTUALNO CENO. LAHKO TUDI POŠLJETE DIREKTNO SPLETNI ZAHTEVEK IN PREJELI BOSTE AKTUALNO PONUDBO – ČE SE Z NJO STRINJATE VPLAČATE AKONTACIJO, ČE PA NE, PA JE PONUDBA NIČNA IN VAŠE NAROČILO NI VELJAVNO. V PRIHODNJE SE BOMO TRUDILI, DA BI ČIM PREJE USKLADILI CENE. ZA RAZUMEVANJE SE VAM ZAHVALJUJEMO.

V tej kategoriji ni izdelkov.