Spoštovane obiskovalce spletne strani MEGA-KOPALNICA obveščamo, da je spletna stran (predstavitev in prodaja) trenutno neaktivna.

Zaradi pomanjkanja ustreznih sodelavcev in dolgotrajne bolniške odsotnosti, ne moremo dohajati sprememb artiklov, cen, pogojev, itd. Prosimo vas za nekaj mesecev potrpljenja, smo v procesu iskanja novih sodelavcev in prenove celotne spletne strani.

V okviru podjetja deluje tudi salon kopalnic MOJA-KOPALNICA, ki se nahaja na Slovenčevi 97 v Ljubljani v prvem nadstropju in je odprt od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00), ki nemoteno deluje. Tako vas vabimo, da obiščete naš salon, ki se razprostira na prbl. 500m2, kjer je predstavljena zelo bogata izbira keramičnih ploščic (prbl. 12 različnih proizvajalcev), izdelki priznanih EU proizvajalcev (Ideal Standard, Aquaestil, Paffoni, Italgraniti, FAP, Novabell, Polis, La Fabbrica,...).

Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

POMEMBNO OBVESTILO GLEDE KORONAVIRUSA!

POMEMBNO OBVESTILO

Glede na trenutno stanje z virusno okužbo in uradnih vladnih odredb je naše poslovanje delno okrnjeno, vendar vseeno poteka. Smo spletna trgovina, ter tako lahko poslujemo praktično »brez-stično«.

Priča smo začasnem zapiranju tovarn, omejevanju transporta, pa vendar se trudimo, da bi se držali dogovorjenih dobavnih rokov. Se pa zna zgoditi, vsled zgoraj opisanim težavam, da se lahko dobavi roki tudi močno zavlečejo – tu vas prosimo za razumevanje. Smo pa vam vedno preko elektronske pošte na razpolago, za tekoče obveščanje glede predvidenih dobav.

Naročila, pogovori, svetovanje, vse poteka nemoteno preko elektronske pošte. Spremembe so le pri pošiljanju/prevzemanju blaga. Odločili smo se, da zaradi ne-obremenjevanja pošte, ter s tem poveznimi osebni stiki, blaga do nadaljnjega, če resni ne potrebno, ne bi pošiljali po pošti. Osebni prevzem pa bo omogočen na sledeči način:

  • pisno po elektronski pošti najavite najmanj delovni dan vnaprej, točen datum in tudi TOČNO uro (+/- 5 min!) načrtovanega prevzema;
  • po elektronski pošti vam potrdimo ta termin oz. predlagamo drugega;
  • pred prevzemom mora biti vsa kupnina na našem tekočem računu;
  • nato na dogovorjeni termin pridete na Slovenčevo 97, Lj. (vhod mimo gradbenih strojev, table MOJA KOPALNICA, MAVI...) in nas izpred objekta pokličete;
  • blago vas bo čakalo pripravljeno za vaš prevzem na paleti, naš trgovec pri prevzemu ne bo navzoč, blago si naložite sami;
  • podpišete priloženo dobavnico in jo odložite na za-to pripravljeno mesto;
  • račun za prevzeto blago prejmete naknadno po elektronski pošti.

Pri prevzemu so torej upoštevana vas potrebna varnostna opozorila in ukrepi.

Če res ne gre drugače, lahko blago tudi pošljemo. Vendar izključno preko SŽ express, tam pa nastopijo dodatni stroški pakiranja, hkrati pa obstaja riziko loma oz. poškodb. Tako svetujemo osebni prevzem, dokler bo pač mogoč.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vam želimo, da ostanete zdravi!

MEGA-KOPALNICA
Sento d.o.o.

Ideal Standard

Ideal Standard

Ideal Standard je privatno podjetje, ki je prisotno že od leta 1901 je eden najstarejših in največjih svetovnih proizvajalcev kopalniške opreme, zagotovo pa tudi najkvalitetnejši. Sedež podjetja je v Belgiji, v središču vseh aktivnosti podjetja pa so njihovi kupci in kjerkoli je podjetje prisotno, je cilj vedno enak: omogočiti ljudem, da si ustvarijo svoje čudovite kopalnice, kakor tudi javne in industrijske objekte. Ideal Standard je prisoten v preko 30 ih državah in zaposluje preko 10.000 uslužbencev... Prikaži več

Nabor izdelkov obsega sanitarno keramiko (neomejena garancija), vodovodne armature in pršne sisteme (desetletja nazaj so prvi na svetu predstavili javnosti enoročno armaturo z kartušo s keramičnim tesnjenjem, katera je sedaj standard pri vseh proizvajalcih), kopalne in pršne kadi, ter izdelke za wellness, kot tudi kopalniško pohištvo in dodatke. Pri snovanju in izdelavi vseh teh izdelkov pa Ideal Standard sodeluje svetovno najbolj priznanimi dizajnerji, s katerimi skupaj ustvarja inovativne izdelke z uporabo najsodobnejših tehnologij. Svoje izdelke prodaja pod močnimi mednarodnimi blagovnimi znamkami Ideal Standard, Jado, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher in Vidima.

Domača stran

Ceramica Dolomite

Ceramica Dolomite

Ceramico Dolomite odlikuje predanost, tradicija in neprestano delovanje že od leta 1965. Tovarna je locirana v severni Italiji, v mestu Trichiana, od koder se je pretekla desetletja širila po celi Italiji in Evropi. Dobro poznana Ceramica Dolomite je tudi v Sloveniji prisotna že preko 30 let in je sinonim za zadovoljstvo kupcev. Tovarna je leta 1999 postala del velikega svetovnega proizvajalca Ideal Standard in od takrat se uspešno razvija pod okriljem Ideal Standard-a.

Domača stran

Paffoni

Paffoni

Tovarno Paffoni je leta 1953 v severni Italiji ustanovil g.Roberto Paffoni in od takrat je tovarna vodovodnih armatur v stalnem porastu in ekspanziji. Tovarno sedaj vodi druga in pa tudi že tretja generacija družine Paffoni. Letno proizvede skoraj 2 milijona vodovodnih armatur, pršnih sistemov in pršnih glav. Izdelke tovarne Paffoni odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno, ter med estetiko, tehnologijo in učinkovitostjo. Vse to dosega v tovarni v mestu Pogno (sever Italije, v bližini Švicarske meje) , kjer na 40.000 m2 površin in z 185 zaposlenimi ustvarja svoje mojstrovine.

Domača stran

Geberit

Geberit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque diam arcu, aliquet quis nisi ac, finibus consequat nulla. Donec consequat ullamcorper leo, quis bibendum lacus pellentesque eu. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi volutpat rhoncus neque nec dictum. Cras suscipit eros vitae molestie tempor. Praesent sollicitudin erat dictum, laoreet felis vitae, rutrum elit. Maecenas pellentesque sit amet massa nec euismod. Mauris sit amet justo vitae mauris maximus convallis. Nam venenatis vel nisl eget consequat.

Domača stran

Hansgrohe

Hansgrohe

Podjetje Hansgrohe je leta 1901 ga je v nemškem kraju Schiltach ustanovil Hans Grohe. Tržijo dve različni liniji izdelkov. Prva, Axor predstavlja kvalitetne izdelke, oblikovalsko izpopolnjene izdelke izpod rok svetovno znanih oblikovalcev, kot so Phillipe Starck, Jean-Marie Massaud, Antonio Citterio, Patricia Urquiola in drugi. Druga linija pa zajema njihove klasične proizvode (vodovodne armature in prhe, ter pršne sisteme). Podjetje ima svoje proizvodne obrate v petih državah, in sicer v Nemčiji, ZDA, Franciji, na Nizozemskem in Kitajskem.

Domača stran

Bathco

Bathco

Bath Collection S.L. je Španski proizvajalec umivalnikov, sanitarne keramike, ter pohištva. Na severu Španije (Santander) stoji lepa, nova, moderna tovarna. Imajo zelo velik nabor raznoraznih umivalnikov narejenih iz sanitarne keramika, resine (umeten čvrst kompozitni material) in iz naravnega kamna. Poseben design (v zadnjem obdobju razvijajo linijo umivalnikov, kateri so ročno poslikani z različnimi motivi) in zelo ugodna cena, ter velika izbira napultnih umivalnikov, to so njihove prepoznavne značilnosti. V našem spletnem katalogu niso v celoti zajeti vsi njihovi izdelki, zato si jih lahko ogledate na povezavi www.thebathcollection.com , ter nam seveda sporočite vaš interes oz. vprašanja.

Domača stran