NEKATERI PROIZVAJALCI SO OZ. BODO PODRAŽILI SVOJE IZDELKE OB KONCU LETA (KOLPA SAN, HANSGROHE, GROHE...). TAKO SO TA HIP CENE TEH IZDELKOV V NAŠIH SPLETNIH KATALOGIH NETOČNE IN ZGOLJ ORIENTACIJSKE. TRUDIMO SE, DA BOMO V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU KORIGIRALI CENE IN BODO TAKO NAŠI KATALOGI ZOPET AŽURNI. PRED MOREBITNIM NAKUPOM NAM LAHKO PIŠETE IN SPOROČILI VAM BOMO NOVE CENE IZDELKOV. ZA RAZUMEVANJE SE VAM ZAHVALJUJEMO!

Ideal Standard

Ideal Standard

Ideal Standard je privatno podjetje, ki je prisotno že od leta 1901 je eden najstarejših in največjih svetovnih proizvajalcev kopalniške opreme, zagotovo pa tudi najkvalitetnejši. Sedež podjetja je v Belgiji, v središču vseh aktivnosti podjetja pa so njihovi kupci in kjerkoli je podjetje prisotno, je cilj vedno enak: omogočiti ljudem, da si ustvarijo svoje čudovite kopalnice, kakor tudi javne in industrijske objekte. Ideal Standard je prisoten v preko 30 ih državah in zaposluje preko 10.000 uslužbencev... Prikaži več

Nabor izdelkov obsega sanitarno keramiko (neomejena garancija), vodovodne armature in pršne sisteme (desetletja nazaj so prvi na svetu predstavili javnosti enoročno armaturo z kartušo s keramičnim tesnjenjem, katera je sedaj standard pri vseh proizvajalcih), kopalne in pršne kadi, ter izdelke za wellness, kot tudi kopalniško pohištvo in dodatke. Pri snovanju in izdelavi vseh teh izdelkov pa Ideal Standard sodeluje svetovno najbolj priznanimi dizajnerji, s katerimi skupaj ustvarja inovativne izdelke z uporabo najsodobnejših tehnologij. Svoje izdelke prodaja pod močnimi mednarodnimi blagovnimi znamkami Ideal Standard, Jado, Armitage Shanks, Ceramica Dolomite, Porcher in Vidima.

Domača stran

Ceramica Dolomite

Ceramica Dolomite

Ceramico Dolomite odlikuje predanost, tradicija in neprestano delovanje že od leta 1965. Tovarna je locirana v severni Italiji, v mestu Trichiana, od koder se je pretekla desetletja širila po celi Italiji in Evropi. Dobro poznana Ceramica Dolomite je tudi v Sloveniji prisotna že preko 30 let in je sinonim za zadovoljstvo kupcev. Tovarna je leta 1999 postala del velikega svetovnega proizvajalca Ideal Standard in od takrat se uspešno razvija pod okriljem Ideal Standard-a.

Domača stran

Paffoni

Paffoni

Tovarno Paffoni je leta 1953 v severni Italiji ustanovil g.Roberto Paffoni in od takrat je tovarna vodovodnih armatur v stalnem porastu in ekspanziji. Tovarno sedaj vodi druga in pa tudi že tretja generacija družine Paffoni. Letno proizvede skoraj 2 milijona vodovodnih armatur, pršnih sistemov in pršnih glav. Izdelke tovarne Paffoni odlikuje odlično razmerje med kvaliteto in ceno, ter med estetiko, tehnologijo in učinkovitostjo. Vse to dosega v tovarni v mestu Pogno (sever Italije, v bližini Švicarske meje) , kjer na 40.000 m2 površin in z 185 zaposlenimi ustvarja svoje mojstrovine.

Domača stran

Kolpa

Kolpa

Podjetje Kolpa, d.d. iz Metlike je vodilni slovenski proizvajalec kopalniških izdelkov. Kopalne in pršne kadi izdelane iz umetnih materialov (sanitarni akril, kerrock, liti marmor), pršne kabine, kopalniško pohištvo in kopalniški dodatki "Made in Slovenija". Odlikuje jih sodoben design in dobra kvaliteta, hitra dobava in urejena servisna služba.

Domača stran

Geberit

Geberit

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque diam arcu, aliquet quis nisi ac, finibus consequat nulla. Donec consequat ullamcorper leo, quis bibendum lacus pellentesque eu. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Morbi volutpat rhoncus neque nec dictum. Cras suscipit eros vitae molestie tempor. Praesent sollicitudin erat dictum, laoreet felis vitae, rutrum elit. Maecenas pellentesque sit amet massa nec euismod. Mauris sit amet justo vitae mauris maximus convallis. Nam venenatis vel nisl eget consequat.

Domača stran

Hansgrohe

Hansgrohe

Podjetje Hansgrohe je leta 1901 ga je v nemškem kraju Schiltach ustanovil Hans Grohe. Tržijo dve različni liniji izdelkov. Prva, Axor predstavlja kvalitetne izdelke, oblikovalsko izpopolnjene izdelke izpod rok svetovno znanih oblikovalcev, kot so Phillipe Starck, Jean-Marie Massaud, Antonio Citterio, Patricia Urquiola in drugi. Druga linija pa zajema njihove klasične proizvode (vodovodne armature in prhe, ter pršne sisteme). Podjetje ima svoje proizvodne obrate v petih državah, in sicer v Nemčiji, ZDA, Franciji, na Nizozemskem in Kitajskem.

Domača stran

Bathco

Bathco

Bath Collection S.L. je Španski proizvajalec umivalnikov, sanitarne keramike, ter pohištva. Na severu Španije (Santander) stoji lepa, nova, moderna tovarna. Imajo zelo velik nabor raznoraznih umivalnikov narejenih iz sanitarne keramika, resine (umeten čvrst kompozitni material) in iz naravnega kamna. Poseben design (v zadnjem obdobju razvijajo linijo umivalnikov, kateri so ročno poslikani z različnimi motivi) in zelo ugodna cena, ter velika izbira napultnih umivalnikov, to so njihove prepoznavne značilnosti. V našem spletnem katalogu niso v celoti zajeti vsi njihovi izdelki, zato si jih lahko ogledate na povezavi www.thebathcollection.com , ter nam seveda sporočite vaš interes oz. vprašanja.

Domača stran