Spoštovane obiskovalce spletne strani MEGA-KOPALNICA obveščamo, da je spletna stran (predstavitev in prodaja) trenutno neaktivna.

Zaradi pomanjkanja ustreznih sodelavcev in dolgotrajne bolniške odsotnosti, ne moremo dohajati sprememb artiklov, cen, pogojev, itd. Prosimo vas za nekaj mesecev potrpljenja, smo v procesu iskanja novih sodelavcev in prenove celotne spletne strani.

V okviru podjetja deluje tudi salon kopalnic MOJA-KOPALNICA, ki se nahaja na Slovenčevi 97 v Ljubljani v prvem nadstropju in je odprt od ponedeljka do petka od 9.00 do 17.00), ki nemoteno deluje. Tako vas vabimo, da obiščete naš salon, ki se razprostira na prbl. 500m2, kjer je predstavljena zelo bogata izbira keramičnih ploščic (prbl. 12 različnih proizvajalcev), izdelki priznanih EU proizvajalcev (Ideal Standard, Aquaestil, Paffoni, Italgraniti, FAP, Novabell, Polis, La Fabbrica,...).

Za razumevanje se vam zahvaljujemo.

POMEMBNO OBVESTILO GLEDE KORONAVIRUSA!

POMEMBNO OBVESTILO

Glede na trenutno stanje z virusno okužbo in uradnih vladnih odredb je naše poslovanje delno okrnjeno, vendar vseeno poteka. Smo spletna trgovina, ter tako lahko poslujemo praktično »brez-stično«.

Priča smo začasnem zapiranju tovarn, omejevanju transporta, pa vendar se trudimo, da bi se držali dogovorjenih dobavnih rokov. Se pa zna zgoditi, vsled zgoraj opisanim težavam, da se lahko dobavi roki tudi močno zavlečejo – tu vas prosimo za razumevanje. Smo pa vam vedno preko elektronske pošte na razpolago, za tekoče obveščanje glede predvidenih dobav.

Naročila, pogovori, svetovanje, vse poteka nemoteno preko elektronske pošte. Spremembe so le pri pošiljanju/prevzemanju blaga. Odločili smo se, da zaradi ne-obremenjevanja pošte, ter s tem poveznimi osebni stiki, blaga do nadaljnjega, če resni ne potrebno, ne bi pošiljali po pošti. Osebni prevzem pa bo omogočen na sledeči način:

 • pisno po elektronski pošti najavite najmanj delovni dan vnaprej, točen datum in tudi TOČNO uro (+/- 5 min!) načrtovanega prevzema;
 • po elektronski pošti vam potrdimo ta termin oz. predlagamo drugega;
 • pred prevzemom mora biti vsa kupnina na našem tekočem računu;
 • nato na dogovorjeni termin pridete na Slovenčevo 97, Lj. (vhod mimo gradbenih strojev, table MOJA KOPALNICA, MAVI...) in nas izpred objekta pokličete;
 • blago vas bo čakalo pripravljeno za vaš prevzem na paleti, naš trgovec pri prevzemu ne bo navzoč, blago si naložite sami;
 • podpišete priloženo dobavnico in jo odložite na za-to pripravljeno mesto;
 • račun za prevzeto blago prejmete naknadno po elektronski pošti.

Pri prevzemu so torej upoštevana vas potrebna varnostna opozorila in ukrepi.

Če res ne gre drugače, lahko blago tudi pošljemo. Vendar izključno preko SŽ express, tam pa nastopijo dodatni stroški pakiranja, hkrati pa obstaja riziko loma oz. poškodb. Tako svetujemo osebni prevzem, dokler bo pač mogoč.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vam želimo, da ostanete zdravi!

MEGA-KOPALNICA
Sento d.o.o.

Splošni pogoji MEGA-KOPALNICA.SI (v nadaljevanju "mega-kopalnica") sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot),

Z "mega-kopalnica" upravlja podjetje Sento d.o.o., matična številka: 6975712000, ID za DDV: SI54580757, ki je tudi edini lastnik »MEGA KOPALNICA«.

1. Definicija pojmov:

1.1. »MEGA KOPALNICA«: spletni portal mega-kopalnica.si , z vsemi vsebinami in storitvami, lastnik podjetje Sento d.o.o.

1.2. »član kluba MEGA KOPALNICA«: registriran uporabnik »MEGA KOPALNICA«. Ob registraciji v sistem »MEGA KOPALNICA« obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte, ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do polne uporabe.

1.3. »CENA MEGA KOPALNICA«: maloprodajna cena (z vračunanim DDV-jem) za uporabnike »MEGA KOPALNICA«. Velja v primeru naročila in plačila blaga preko portala MEGA KOPALNICA. Cena velja FCO skladišče »MEGA KOPALNICA« v Ljubljani na naslovu ob Slovenčevi 97 in ob osebnem prevzemu. »MEGA KOPALNICA« cena je torej cena, z odbitimi vsemi popusti, kakor tudi z že upoštevanim obrestovanjem potrebne vplačane akontacije s strani kupca, ter seveda z vračunanim DDV-jem, po kateri kupec kupi blago

1.5. »PRIPOROČENA CENA«: maloprodajna cena (z vračunanim DDVjem); priporočena maloprodajna cena proizvajalca oziroma uvoznika ali cena, ki jo oblikuje »MEGA KOPALNICA«. Cena velja FCO skladišče »MEGA KOPALNICA« in ob osebnem prevzemu.

1.6. »PREDVIDENI ROK DOBAVE«: število delovnih dni (pon-pet, brez dela prostih dni v Sloveniji in državi izvora blaga). Predvideni/običajni rok, v katerem naj bi bilo blago na voljo kupcu za osebni prevzem ali dostavo po dogovoru.

1.7. »ZAJAMČENI DOBAVNI ROK«: 60 delovnih dni (pon-pet, brez dela prostih dni v Sloveniji in državi izvora blaga). Rok, v katerem je blago na voljo kupcu za osebni prevzem ali dostavo po dogovoru. Velja za vse izdelke predstavljene na »MEGA KOPALNICA«.

1.8. »OSEBNI PREVZEM«: pomeni, da prodajalec stranki omogoči osebni prevzem v prodajalčevem skladišču, stranka pa si blago sama natovori oz. kakorkoli drugače pripravi blago za naklad. Osebni prevzem praviloma pomeni, da je blago na razpolago za strankin prevzem na paleti, s katere si stranka sama naloži blago.

Točni dan in uro osebnega prevzema pa mora stranka pisno ali po elektronski pošti najaviti najmanj 1 delovni dan pred načrtovanim prevzemom. Termin je dogovorjen, ko ga prodajalec oz. Mega kopalnica potrdi in to tudi stranki sporoči. Če prodajalec termina ne potrdi to pomeni, da termin ni dogovorjen.

Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje »MEGA KOPALNICA«, pravice uporabnika ter poslovni odnos med »MEGA KOPALNICA« in kupcem.

2. Dostopnost informacij (povzetek zakonodaje)

»MEGA KOPALNICA« se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovila naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s poprodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost izdelkov (vsak izdelek ali storitev, ki je v predstavljen na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku),
 • pogoje dostave izdelka ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano, ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • časovno veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, koliko stane kupca vračilo izdelka,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci.

3. Načini plačila

»MEGA KOPALNICA« omogoča naslednje načine plačila:

 • z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu)
 • z gotovino (po ponudbi / predračunu)

Kupec prejme račun ob prevzemu blaga.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku »MEGA KOPALNICA« in kupcu vsaj do prevzema blaga dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem računu.

4. Plačilne in kreditne kartice

Trenutno plačila s kreditnimi/debetnimi karticami še niso možna.

5. Cene

 • CENA MEGA KOPALNICA velja za vse člane »MEGA KOPALNICA«.
 • PRIPOROČENA CENA je cena za neregistrirane uporabnike, ki želijo opraviti nakup v naši poslovalnici in niso člani kluba »MEGA KOPALNICA«.

Registracija je možna tudi med postopkom nakupa.

Vse cene vsebujejo DDV, razen če je izrecno napisano drugače. Cene veljajo v trenutku oddaje potrditve ponudbe/naročila. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji.

Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo »MEGA KOPALNICA« kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo »MEGA KOPALNICA« kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med »MEGA KOPALNICA« in kupcem je sklenjena v trenutku, ko »MEGA KOPALNICA« prejme plačilo avansa. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za »MEGA KOPALNICA«, kot za kupca.

6. Postopek nakupa

6.1. Naročilo za ponudbo (moja košarica): Po oddaji naročila, kupec prejme po elektronski pošti zavezujočo ponudbo.

6.2. Naročilo potrjeno : kupec s plačilom avansa potrdi svoje naročilo skladno z ponudbo prejeto po e-pošti na osnovi svojega naročila. »MEGA KOPALNICA« lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanja točnosti dobave pokliče kupca na njegovo kontaktno telefonsko številko, zato priporočamo, da jo pri registraciji navedete. Pogodba o nakupu naročenih artiklov med kupcem in »MEGA KOPALNICA« je na tej stopnji nepreklicno sklenjena.

6.3. Blago odposlano: »MEGA KOPALNICA« v dogovorjenem roku blago pripravi za osebni prevzem ali odpremo in o tem po elektronski pošti obvesti kupca. Blago je kupec dolžan prevzeti v roku 10. delovnih dni, razen, če se predhodno pisno ne dogovorimo drugače. Po tem roku zaračunamo stroške (skladiščenje, manipulacija, zavarovanje blaga) v višini 10€/ponudbo za vsak začeti mesec. 11. delovni dan se zaračunajo stroški za prvi mesec.

7. Pravica do odstopa od nakupa, vračilo blaga

Kupec ima pravico, da v 8 dneh vrne (nepoškodovano, v originalni nepoškodovani embalaži, z vsemi oznakami) kupljeno blago, brez odškodnine. Vendar je kupec dolžan nositi vse stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa proizvajalcu. O nameravanem vračilu mora kupec pisno obvestiti »MEGA KOPALNICA«, najkasneje v 8 dneh od prejetja blaga, in sicer na kontaktni e-naslov » info@mega-kopalnica.si», blago pa vrniti v naše skladišče. Blaga naročenega posebej za kupca, ni možno vrniti ali zamenjati za drugo blago. Vsa vračila morajo biti v naprej pisno usklajena, nenaročenih/neusklajenih pošiljk ne sprejemamo.

8. Garancija

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu, kjer so navedeni garancijski pogoji. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru lahko kupec kontaktira »MEGA KOPALNICA«, kjer dobi aktualne informacije. Ne spreglejte: nekateri izdelki imajo v primeru naše montaže brezplačno podaljšano garancijsko dobo!

9. Dostava

»MEGA KOPALNICA« bo blago/storitev skladno s ponudbo/pogodbo pripravil za prevzem oziroma dostavil v dogovorjenem roku.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je "DOORTODOOR", vendar si »MEGA KOPALNICA« pridržuje pravico izbrati drugo dostavno službo. Stroške dostave plača kupec pred dostavo blaga, v skladu z aktualno ponudbo, ki jo je akceptiral.

10. Varnost

»MEGA KOPALNICA« uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov ter plačil. »MEGA KOPALNICA« v te namene uporablja 128-bitni SSL certifikat, ki ga je izdala za to pooblaščena organizacija.

11. Varovanje osebnih podatkov

»MEGA KOPALNICA« se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika.

»MEGA KOPALNICA« bo osebne podatke uporabil za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov), ostalo potrebno komunikacijo in za lastne marketinške aktivnosti in statistične obdelave. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

12. Komunikacija

»MEGA KOPALNICA« bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.

Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:

 • jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
 • pošiljatelj bo jasno razviden,
 • različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne. Prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
 • jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
 • željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo »MEGA KOPALNICA« izrecno spoštoval.

13. Slike in multimedijske vsebine

MEGA-KOPALNICA se neprestano trudi, da bi bile vse objavljene fotografije in tehnične skice čim boljše kvalitete in ažurne, vendar je včasih nemogoče dobiti pravo fotografijo oz. tehnično skico izdelka ali pa lahko le ta vsebuje tudi druge izdelke oz. le del prikazanega izdelka, ali pa ima drugačne lastnosti kot predstavljeni izdelek (na primer barva izdelka; predstavljamo kopalniško omarico v rdeči barvi, na fotografiji pa je v beli barvi). Tako je vedno smiselno fotografijo primerjati z opisom izdelka ter tako odpraviti morebitni dvom ali pa nam preprosto poslati vprašanje o izdelku, na katerega vam bomo z veseljem odgovorili.

14. Mnenja / komentarji uporabnikov

Mnenja oziroma komentarji uporabnikov ter recenzije izdelkov, ki jih kupci napišejo, so del spletne strani in so namenjene skupnosti uporabnikov. »MEGA KOPALNICA« omogoča, da mnenje napiše katerikoli registrirani uporabnik, pred dokončno objavo pa jih »MEGA KOPALNICA« pregleda. »MEGA KOPALNICA« ne bo objavil mnenj oziroma prispevkov, ki so žaljivi, obsceni ali po mnenju »MEGA KOPALNICA« ne nudijo koristi drugim uporabnikom in obiskovalcem.

Z oddajo mnenja ali komentarja se uporabnik izrecno strinja s pogoji uporabe in »MEGA KOPALNICA« dovoljuje objavo dela ali celotnega teksta v vseh elektronskih in drugih medijih. »MEGA KOPALNICA« ima pravico vsebino uporabljati časovno neomejeno in za katerikoli namen, ki je v poslovnem interesu »MEGA KOPALNICA«, vključno z objavo v oglasih ali drugih marketinških komunikacijah. Avtor mnenja hkrati izjavlja in zagotavlja, da je lastnik materialnih in moralnih avtorskih pravic za napisana mnenja in komentarje ter da te pravice ne izključno in časovno neomejeno prenaša na »MEGA KOPALNICA«.

15. Odveza odgovornosti

»MEGA KOPALNICA« se po svojih najboljših močeh trudi zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani. Kljub temu, pa se lahko lastnosti artiklov, rok dobave ali cena spremenijo tako hitro, da »MEGA KOPALNICA« ne uspe popraviti podatkov na spletnih straneh. V takem primeru, bo »MEGA KOPALNICA« kupca obvestil o spremembah in mu omogočil odstop od naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

»MEGA KOPALNICA« ne odgovarja za vsebino mnenj o artiklih, ki jih napišejo obiskovalci. »MEGA KOPALNICA« mnenja pred objavo pregleda in zavrne tista, ki vsebujejo očitne neresnice, so zavajajoča ali žaljiva. »MEGA KOPALNICA« ne odgovarja za informacije v mnenjih in se odvezuje kakršnekoli odgovornosti, ki izvira iz informacij v mnenjih.

Čeprav se »MEGA KOPALNICA« trudi zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Fotografije ne zagotavljajo lastnosti izdelka.

16. Pritožbe in spori

»MEGA KOPALNICA« spoštuje veljavno zakonodajo o varstvu potrošnikov. »MEGA KOPALNICA« se po vseh močeh trudi izpolnjevati svojo dolžnost vzpostaviti učinkovit sistem obravnavanja pritožb in določiti osebo, s katero se, v primeru težav, kupec lahko poveže telefonsko, po elektronski pošti ali osebno.

»MEGA KOPALNICA« bo v petih delovnih dneh potrdil, da je prejel pritožbo, sporočil kupcu, kako dolgo jo bo obravnaval in ga vseskozi obveščal o poteku postopka.

»MEGA KOPALNICA« si trajno prizadeva izboljšati svojo ponudbo in storitve. Kljub vsemu se zaveda, da do napak in nesporazumov lahko pride. V kolikor bi do nesporazuma prišlo, si bomo svojih najboljšim močeh v ekonomsko sprejemljivih okvirih prizadevali, da morebitni probleme rešimo sporazumno in v obojestransko zadovoljstvo. V kolikor to ne bi bilo mogoče, je pristojno sodišče v Ljubljani.

Želimo vam obilo užitkov v vaši novi kopalnici!

Vaša MEGA KOPALNICA