Vsem obiskovalcem se iskreno opravičujemo, ker je naša spletna trgovina v teh mesecih neaktivna in neodzivna. Podjetje sicer nemoteno posluje (enota salon kopalnic v Ljubljani MOJA-KOPALNICA.si na Slovenčevi 97, prvo nadstropje), spletna trgovina pa žal ne. Težave so z delovno silo, saj se nam je v istem obdobju pripetila dolgoročna bolniška odsotnost sodelavca, ter poškodba sodelavke. V najkrajšem možnem času bomo pridobili nove sodelavce ter prenovili spletno trgovino. V vmesnem času pa vabljeni v salon MOJA-KOPALNICA V LJUBLJANI, obiščite nas tudi na Facebooku.

POMEMBNO OBVESTILO GLEDE KORONAVIRUSA!

POMEMBNO OBVESTILO

Glede na trenutno stanje z virusno okužbo in uradnih vladnih odredb je naše poslovanje delno okrnjeno, vendar vseeno poteka. Smo spletna trgovina, ter tako lahko poslujemo praktično »brez-stično«.

Priča smo začasnem zapiranju tovarn, omejevanju transporta, pa vendar se trudimo, da bi se držali dogovorjenih dobavnih rokov. Se pa zna zgoditi, vsled zgoraj opisanim težavam, da se lahko dobavi roki tudi močno zavlečejo – tu vas prosimo za razumevanje. Smo pa vam vedno preko elektronske pošte na razpolago, za tekoče obveščanje glede predvidenih dobav.

Naročila, pogovori, svetovanje, vse poteka nemoteno preko elektronske pošte. Spremembe so le pri pošiljanju/prevzemanju blaga. Odločili smo se, da zaradi ne-obremenjevanja pošte, ter s tem poveznimi osebni stiki, blaga do nadaljnjega, če resni ne potrebno, ne bi pošiljali po pošti. Osebni prevzem pa bo omogočen na sledeči način:

  • pisno po elektronski pošti najavite najmanj delovni dan vnaprej, točen datum in tudi TOČNO uro (+/- 5 min!) načrtovanega prevzema;
  • po elektronski pošti vam potrdimo ta termin oz. predlagamo drugega;
  • pred prevzemom mora biti vsa kupnina na našem tekočem računu;
  • nato na dogovorjeni termin pridete na Slovenčevo 97, Lj. (vhod mimo gradbenih strojev, table MOJA KOPALNICA, MAVI...) in nas izpred objekta pokličete;
  • blago vas bo čakalo pripravljeno za vaš prevzem na paleti, naš trgovec pri prevzemu ne bo navzoč, blago si naložite sami;
  • podpišete priloženo dobavnico in jo odložite na za-to pripravljeno mesto;
  • račun za prevzeto blago prejmete naknadno po elektronski pošti.

Pri prevzemu so torej upoštevana vas potrebna varnostna opozorila in ukrepi.

Če res ne gre drugače, lahko blago tudi pošljemo. Vendar izključno preko SŽ express, tam pa nastopijo dodatni stroški pakiranja, hkrati pa obstaja riziko loma oz. poškodb. Tako svetujemo osebni prevzem, dokler bo pač mogoč.

Za razumevanje se vam zahvaljujemo in vam želimo, da ostanete zdravi!

MEGA-KOPALNICA
Sento d.o.o.

SPOŠTOVANE OBISKOVALCE SPLETNE STRANI MEGA-KOPALNICA OBVEŠČAMO, DA SMO PRIČELI S POPOLNO PRENOVO SPLETNE TRGOVINE. PRENOVA BO TRAJALA PREDVIDOMA DO KONCA MARCA 2022. V TEM ČASU NE BO PRISOTNIH IZDELKOV PROZVAJALCA KOLPA. Z VESELJEM VAM PONUDIMO SEVEDA TUDI NJIHOVE IZDELKE, OBIŠČITE PROIZVAJALČEVO SPLETNO STRAN, IZBERITE MODELE TER NAM PIŠITE ZA PONUDBO. V NAJKRAJŠEM MOŽNEM ČASU SE BOMO ODZVALI Z NAŠO NAJUGODNEJŠO PONUDBO. TAKO OBVEŠČAMO STRANKE, DA ZARADI MESEČNIH PODRAŽITEV PROIZVAJALCEV, SO TRENUTNO CENE INFORMATIVNE. PRIJAVITE SE V SISTEM OZIROMA POŠLJITE POVPRAŠEVANJE IN PREJMETE PONUDBO S PRAVIMI CENAMI IN DOBAVNIMI ROKI. ZA RAZUMEVANJE SE VAM ZAHVALJUJEMO.

V tej kategoriji ni izdelkov.